a

Hi there! This is Esben, an elegant photography theme. Are you ready to show your work to the world?

INSTAGRAM

Back to Top

Over Mij

Hallo, wat leuk dat je deze site bezoekt. Ik ben Marlies, portretschilder en illustrator en al mijn hele leven creatief bezig met vele uiteenlopende zaken; van muziek schrijven en maken, tot knutselen met kleuters, tot het schilderen met aquarel of olieverf.

De afgelopen jaren heb ik gestoken in het ontwikkelen van mijn schilderkunsten, en het vinden van mijn eigen stijl, methodes en materiaal. Maar bovenal is deze tijd opgegaan in hetgeen ik het liefst doe: portretschilderen. Wanneer ik werk aan een portret, verlies ik mijzelf helemaal. De uren vliegen voorbij zonder dat ik het in de gaten heb, en ik zou willen dat deze heerlijke bezigheid de hele dag kon duren.

Naast het schilderen van portretten illustreer ik ook erg graag. Dit doe ik nog met mijn oude liefde, aquarelverf. Een karikatuur van een familieportret, illustraties voor een boek of website, maar ook het ontwerpen van logo’s. Allemaal dingen waar ik mee bezig ben. In mijn portfolio kun je bekijken wat ik tot nu toe gemaakt heb.

Naast een creatieve duizendpoot ben ik moeder van twee prachtige kinderen en vrouw van de liefste man.